У метро Києва закрили входи на станціях: що потрібно знати пасажирам

В українській столиці закрито деякі входи на станціях київського метрополітену

В українській столиці закрито деякі входи на станціях київського метрополітену — у комунальному підприємстві пояснили, чому не відкривають виходи зі станцій "Лук'янівська" та "Золоті ворота". Про це стало відомо із коментаря, який у КП дали журналістам видання Вечірній Київ.

За словами комунальників, після кількох ракетних атак на Лук'янівці місто мало вибрати, який вхід відкрити на постійній основі. Зупинилися на тому, що був активнішим по пасажиропотоку.

Вестибюль станції „Лук'янівська“ двічі постраждав від вибухової хвилі – як і частково постраждали обидва виходи з нього, але з огляду на те, що виходом до вулиці Іллєнко завжди користувалося більше пасажирів, фахівці вирішили відкрити саме його. Інший запрацює, коли там буде проведено відновлювальні роботи вхідної групи.

Щодо "Золотих воріт", то прохід зі станції відкритий лише до Золотих воріт, але не в напрямку Володимирської вулиці. У прес-службі метрополітену наголошують: відкриття виходу на Володимирську залежить від рішення правоохоронців.

Перш ніж відкривати вестибюлі та входи до метро, ми проводимо консультації з правоохоронними органами. Як тільки ми отримаємо згоду від них про відкриття другого входу на станцію "Золоті ворота", то одразу це зробимо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися