На Київщині величезний ЖК залишився без світла та води: подробиці

У Гостомелі на території Київської області величезний житловий комплекс залишився без водопостачання, каналізації та світла

У Гостомелі на території Київської області величезний житловий комплекс залишився без водопостачання, каналізації та світла – йдеться про ЖК Park Town. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на порталі Пульс.

У матеріалі сказано, що забудовник уже багато років утримує мешканців комплексу в заручниках, не переводячи на постійний тариф ДПЕК.

Нещодавно сталася ситуація, що ДТЕК відключив цього забудовника за борги (за словами самого забудовника), тим самим 500 сімей залишаються без води, каналізації та освітлення, що працювало на часовій лінії електропостачання.

Сам забудовник організував ЖЕК, який обслуговує виключно потреби будівельної організації, а не мешканців комплексу.

Жителі комплексу планують подати звернення до КОВА з клопотанням втрутитися у ситуацію, оскільки це вже не перший випадок, коли жадібний забудовник "вирішує" свої питання шантажем людей, які й так постраждали від війни, тоді як він відстежувався за кордоном.

Зараз весь ЖК через дії цієї людини сидить без води та каналізації і без розуміння коли вирішиться ця ситуація на їхню користь.

Джерело: http://puls.in.ua/?p=5099


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися