У частині Києва з кранів тече “кокакола”

Відповідне відео дарничани оприлюднили у соцмережах

У Дарницькому районі столиці створюють комісію для розслідування причин "кокаколи", яка ллється  з кранів. Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві взяло на увагу скарги мешканців житлових будинків на вулиці Ревуцького щодо низької якості питної води у централізованій системі водопостачання.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці установи.

Поширене відео, яке оприлюднили мешканці Дарницького району у соціальних мережах, показує скарги жителів про те, що вода, що йде з кранів у їхніх домівках, має темно-коричневий колір. У Держпродспоживслужби кажуть, що брудна вода становить ймовірну потенційну небезпеку, відтак ініційювали роботу комісії з цього питання.

Направлений лист до Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації для організації комісії по їх розгляду із залученням заінтересованих служб, установ та відомств, в тому числі Державної установи "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" для проведення лабораторних досліджень води питної. Представники Головного управління візьмуть участь у роботі комісії для встановлення причин та відповідних заходів реагування, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулого тижня, з 18 по 24 березня, у Києві зафіксовано 14 096 нових випадків захворювання на грип та ГРВІ, включаючи і COVID-19.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися