У Києві будують величезну автомагістраль на Троєщину: подробиці (Фото)

В українській столиці на лівому березі Дніпра будують величезну автомобільну магістраль на Троєщину та Воскресенку

В українській столиці на лівому березі Дніпра будують величезну автомобільну магістраль на Троєщину та Воскресенку — під час будівництва Подільсько-Воскресенського переходу вже дісталися Райдужного масиву. Екскаватори працюють під вікнами 9-ти поверхів, де проходитиме автошлях, подібний за активністю до Північного мосту. Про це повідомив блогер Павло Авдокушин.

За його словами, раніше затишний Райдужний масив, де жителі з балконів дивилися на приватний сектор і Батьківщину-Матір над Дніпром на правому березі, тепер буде меккою автомобілістів.

Автошлях має прискорити дорогу на роботу та назад для всіх мешканців Троєщини та частково мешканців Воскресенки. По обидва боки від лінії швидкісного трамвая до станції міської електрички Троєщина-2 пролягатимуть автодороги на 3 смуги кожен.

Загалом, темпи робіт та обсяги вже виконаних оглядач оцінює позитивно. Однак коли він дістався камери впритул до Райдужного, щоб показати рух екскаватора – защеміло в душі.

Праворуч від шляху швидкісного трамваю техніка працює впритул до елегантних двоповерхових будиночків, побудованих у приватному секторі, ліворуч – ліквідовано частину огорожі та з кінцевої точки будівництва можна розглядати, чи добре стирано білизну, яку сушать на балконах місцеві жителі.

Поки що вже проклали електрокабелі під трамвайними коліями, а також біля майбутніх трас. За цю ділянку робіт відповідає Укрзалізниця, бо неподалік ходять електрички. Будівництвом автодороги займається дорожня компанія Autostrada.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися