У Київській області ураган зривав дахи та валив дерева: деталі (Фото)

На території Київської області ураганний вітер масово зривав дахи та валив дерева

На території Київської області ураганний вітер масово зривав дахи та валив дерева, є аварії в електромережах. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, внаслідок негоди у 5 районах області зафіксовано низку випадків руйнування покрівель у будівлях та падіння дерев. Зокрема, у Бучанському, Білоцерківському, Вишгородському, Обухівському та Бориспільському районах.

qww4n817LECh5EQwEL1hnLY9m.jpg

Вже зафіксовано близько 30 звернень щодо пошкодження. Йдеться про руйнування дахів низки приватних будинків, соціальних закладів, одного з підприємств, гаражів, а також падіння дерев та огорож на лінії електропередач, автомобілі, автодороги тощо.

Також відключено 42 лінії 10 кВ, від стихії постраждали Білоцерківський, Бориспільський, Бучанський, Фастівський та Обухівський райони. Наслідки негоди оперативно усувають. Усі оперативні служби працюють у посиленому режимі. Людям надається вся необхідна допомога.

Джерело: https://t.me/kyivoda/15801


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися