У метро Києва з'явилися новітні вагони: де запустили рух (Фото)

В українській столиці з'явилися новітні вагони у київському метрополітені

В українській столиці з'явилися новітні вагони в київському метрополітені — рух запустили на зеленій гілці підземки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, 4 квітня на маршрут зеленої гілки столичного метро вийшов уже другий поїзд із вагонів, отриманих Києвом від Варшави. Експлуатацію першого такого поїзда розпочали цією гілкою у листопаді минулого року.

Минулого року як благодійна допомога столиця Польщі передала Києву 60 вагонів метро.

Спеціалісти КП "Київський метрополітен" проводять необхідні експертизи вагонів. І частину використовують як технічні донори для капремонтів вагонів київської підземки. А частину – адаптують та додають до рухомого складу столичного метро.

Зокрема, вже продовжуються роботи з адаптації двох вагонів, які стануть частиною третього польського потягу. Його вихід на лінію заплановано до кінця літа цього року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Партия 5.10

4 квітня 2024, 14:04

Какие они нахрен новые ? Это старые ЕШки 80-х годов производства, которые отпахали в Варшаве и теперь переданы Киеву. Это очередное отмывание бабла и надуриловка глупого идиотского населения. Ублюдка Кличко давно пора сажать на очко !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися