У Києві збираються влаштувати чергову забудову біля метро: деталі

В Оболонському районі української столиці мають намір влаштувати чергову забудову біля станції київського метрополітену "Оболонь"

В Оболонському районі української столиці збираються влаштувати чергову забудову біля станції київського метрополітену "Оболонь" — Київрада хоче продати комунальну земельну ділянку, яку фактично вкрали у громади під будівництво бізнес-центру. Про це повідомили на порталі Zagorodna.

У матеріалі сказано, що під незаконною збудованою офісною багатоповерхівкою на метро Оболонь (по просп. Оболонському, 1в/Героїв полку "Азов", 12б) депутати Київради бажають надати дозвіл на продаж комунальної земельної ділянки ТОВ "Вогні Оболоні".

"Посеред Оболоні на місці тимчасового МАФу з'явилася нежитлова багатоповерхівка. Поруч до речі, на цій же ділянці стоїть такий самий незаконний жовтий МАФ, у якому працює підпільне казино", - йдеться у повідомленні.

Незаконна будівля вже була виставлена на продаж за $5 млн., але через незаконне будівництво ніхто не купив, а викуп комунальної землі біля метро всього за $128 тис. є порятунком для горе-бізнесменів.

Певне відношення до цього об'єкта може мати оболонський бізнесмен Кацовський, який раніше часто бував у кабінетах різних посадових осіб.

У свою чергу ТОВ "Вогні Оболоні" належить Петру Муцькому, який має відношення до низки столичних ринків, у тому числі й Куренівського ринку.

Депутатам варто замислитись, чи влаштує громада ціна продажу дорогоцінних 11 соток оболонської землі біля метро у $128 тис. доларів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

5 квітня 2024, 11:11

Боже, коли це бл*дство закінчиться?! А потім, ой дронів немає, ой корупція, ой станція тече... Думайте головою, а не сракою!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися