У Києві з'явиться величезний ліс: де його можна буде знайти (Відео)

В українській столиці з'явиться справжній величезний ліс — йдеться про висадку сосен

В українській столиці з'явиться справжній величезний ліс — йдеться про висадку сосен, яке було зроблено на території Труханового острова. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної організації "Київзеленбуд".

За словами чиновників, працівники комунального підприємства за утриманням зелених насаджень Дніпровського району висадили 3 тисячі саджанців сосни.

Загалом на острові комунальники облесили 0,4 га території. Площу зелених насаджень збільшили завдяки сіянцям сосни звичайної, вирощеним на території Дарницького лісопаркового господарства.

Столичні озеленювачі продовжують висаджувати дерева та чагарники у міських парках та скверах. Зокрема, зелені зони поповнилися: кленами та липами; кущами чубушника, спіреї, магонії, керії, гібіскусу, жимолості.

Крім того, протягом тижня столичні зелені зони поповнилися кленами та липами, а у Наводницькому парку на Печерську висадили понад 20 кущів бузку.

У 2023 році у міських парках, скверах та на бульварах висадили понад 8 тисяч дерев, майже 80 тисяч кущів та 6,5 мільйонів квітів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь Грек

9 квітня 2024, 15:36

Как раз для тех кто там дома построил

хунта

8 квітня 2024, 16:44

могли бы и плодовые посадить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися