У Києві розквітли неймовірні квіти: де їх можна побачити (Фото)

В українській столиці з настанням весни розцвіли неймовірні квіти

В українській столиці з настанням весни розцвіли неймовірні квіти — йдеться про перших тюльпанів, які можна знайти у різних районах міста. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, квіти можна буде побачити у центрі міста, зокрема на Майдані Незалежності, Європейській площі, Пейзажній алеї, у парку ім. Шевченка, поряд із Міністерством закордонних справ України. Крім того, за інформацією КО "Київзеленбуд", тюльпани розташовані на наступних локаціях:

Деснянський район: проспект Романа Шухевича; парк із водними об'єктами вздовж проспекту Романа Шухевича; сквер ім. В'ячеслава Веремія; парк "Деснянський"; парк "Фестивальний"; парк "Молодіжний"; сквер на площі Анкари; парк "Кіото".

Дніпровський та Дарницький райони: транспортна розв'язка біля ст. м. "Чернігівська"; сквер ім. О. Кошиця; проспект М. Бажана; транспортна розв'язка у ст. м. "Лівобережна"; парк "Перемога"; парк на Русанівській набережній.

Голосіївський район: Голосіївський парк культури та відпочинку ім. Максима Рильського; Голосіївська площа; Голосіївський проспект; сквер Героїв Маріуполя; Одеська площа; вул. Саперно-Слобідська; вул. Миколи Грінченка; сквер Миру; Либідська площа; сквер на вул. Івана Федорова.

Оболонський район: парк "Наталка"; парк "Пуща-Водиця"; вул. Прирічна; Оболонський проспект (інсталяція у вигляді карти України).

Печерський район: бульвар Лесі Українки; Наводницький парк; бульвар Миколи Міхновського.

Подільський район: Куренівський парк; сквер №1 та №2 на Контрактовій площі; сквер на Щекавицькій площі.

Святошинський район: на розв'язці Берестейського проспекту та Кільцевої дороги; Берестейський проспект, 97, 112.

Читайте также