Стало відомо, коли розпочнеться масштабний сезон тюльпанів на Київщині

Цьогорічний сезон тюльпанів у "Добропарку" буде масштабним як ніколи

У відомому ландшафтному парку "Добропарк", що розташований під Києвом, готуються до початку нового весняного сезону. Початково планувалося, що період цвітіння тюльпанів розпочнеться 27 квітня, але через теплу сонячну погоду він стартує раніше.

Про це повідомили на офіційній сторінці "Добропарку" в фейсбуці.

Власники парку вже оголосили нові дати тюльпанового сезону. Він триватиме з 18 квітня до 10 травня. Зазначимо, що цьогорічний сезон тюльпанів у "Добропарку" буде масштабним як ніколи. Гостей чекатиме величезне поле тюльпанів з новою палітрою кольорів і візерунків. Всього на полі висадили понад 100 сортів квітки, серед яких і піоновидні тюльпани, які підкорили відвідувачів минулого року. Крім тюльпанів, в "Добропарку" відвідувачі зможуть насолодитися іншими видами квітів. На території буде представлене поле нарцисів, а також алеї бузку та сакур. Як завжди, в парку буде багато фотозон для того, щоб створити чудові спогади та фотографії.

picture

Нагадаємо, портал "Коментарі" писав, що українські полярники виявили надзвичайно велику кількість субантарктичних пінгвінів на острові Галіндез, де знаходиться станція "Академік Вернадський".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися