На Київщині незаконно наловили рибу сітками: завдані великі збитки

Державні інспектори вилучили 6 сіток по 100 метрів

У Білоцерківському районі Київщини рибоохоронний патруль спільно з поліцією затримали правопорушників. Вони ловили рибу сітками із човна.

Про це повідомляє Київський рибоохоронний патруль.

Повідомляється, що 6 квітня на річці Роставиця в селі Матюші правоохоронці викрили 2 порушення Правил рибальства. Державні інспектори вилучили 6 сіток по 100 метрів, рибу та 2 човни.

Нараховано збитків завданих рибному господарству на суму понад 336 тис. гривень. Порушники здійснювали незаконний вилов сітками з човна. Було виловлено 202 екземпляри різних видів водних біоресурсів: плітка, судак, карась, лящ, короп, товстолобик, йорж, раки, — йдеться у повідомленні.

На місце події викликали правоохоронців територіального підрозділу поліції для проведення слідчих дій. На порушників склали протоколи і тепер їм загрожує штраф від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на "гарячу лінію" за номером (099) 341 73 18, — додали в патрулі. 

Нагадаємо, на Київщині чоловік упіймав гігантську рибу: близько 30 кг.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися