У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників: деталі

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників для мешканців української столиці

У комунальній компанії "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників для мешканців української столиці — через закінчення опалювального сезону громадян закликають подбати про коректність нарахувань наступної зими та провести перевірку лічильників.

За словами комунальників, квартирні лічильники теплової енергії та гарячої води підлягають перевірці кожні 4 роки.

Споживачі повинні самостійно замовляти перевірку, яку проводять лише сертифіковані організації. Їхній список є на сайті Мінекономіки. Також можна замовити перевірку безпосередньо у Центрі комунального сервісу.

Перевірити дату закінчення міжповірочного інтервалу можна у паспорті лічильника, свідоцтві про повірку або запитати інформацію до ЦКС.

Користувачі особистих кабінетів сайтів "Київтеплоенерго" та "ЦКС" завчасно одержують повідомлення.

Перевірка лічильників тепла проводиться з демонтажем, тому після виконання робіт необхідно замовити опломбування. Ця послуга безкоштовна. Подати заявку можна за тел. (044) 247-40-40 або на сайті ЦКЗ у розділі "Дистанційне обслуговування".

Після перевірки документи, що підтверджують її, слід передати до ЦКС – у будь-який сервісний центр або за допомогою дистанційних каналів обслуговування. Це необхідно для актуалізації даних.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися