У метро Києва до невпізнання змінили одну із станцій: деталі (Фото)

В українській столиці серйозно змінили станцію київського метрополітену "Площа Українських Героїв"

В українській столиці серйозно змінили станцію київського метрополітену "Площа Українських Героїв" (колишня "Площа Льва Толстого"), там були встановлені нові літери. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого комунальним телеканалом Київ.

Відомо, що роботи провели вночі, коли не ходили поїзди. Тепер на стіні нові 26 символів, що утворюють назву станції. Вага кожної літери близько 3 кг.

Одна з найважливіших літер – Щ. Вона символізує тризуб, герб ЗСУ та силу українських героїв війни. Унікальний шрифт розробив київський дизайнер Богдан Ґдаль. Наприкінці квітня нові літери встановлять і на станції Звіринецька.

Нагадаємо, що в українській столиці зробили дуже важливу заяву про роботу синьої гілки київського метрополітену — на ремонт тунелю між станціями метро "Либідська" та "Деміївська" виділять близько половини бюджету резервного фонду Києва, а саме 393 547 021 грн. Про це повідомив голова Тимчасової комісії Київської міської ради з питань метрополітену Олександр Тимченко.

"Нарешті стало відомо у скільки нам обійдеться аварія тунелю першого шляху перегону між станціями "Деміївська-Либідська". 393 547 021 грн - це майже половина резервного фонду м. Києва на 2024 рік (що становить 836 416 567 грн.) "Київський метрополітен" саме із резервного фонду міста згідно з розпорядженням №281 Київської міської військової адміністрації від 02.04.", - написав Олександр Тимченко.

Джерело: https://t.me/kyivtv/62929


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

15 квітня 2024, 22:34

Або на квартири за пару мільйонів для матері пенсіонерки уроди підарасние повиздихайте вже всі там уроди

Дмитро

15 квітня 2024, 22:33

Опять на дачі собі гандони

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися