У Київській області поїзд переїхав чоловіка: він загинув на місці (Фото)

У Вишневому на території Київської області сталася трагедія на залізниці

У Вишневому на території Київської області сталася трагедія на залізниці – поїзд переїхав чоловіка, який помер на місці від отриманих травм. Про це стало відомо з повідомлень, опублікованих місцевими інформаційними ресурсами в соціальних мережах.

Відомо, що 14 квітня трагічний випадок трапився на залізниці Київської області. Поїзд на смерть збив людину,

Рух поїздів у Вишневому було припинено. Через події люди вийшли з поїзда та йшли пішки на залізничну станцію.

Нагадаємо, що в українській столиці зробили дуже важливу заяву про роботу синьої гілки київського метрополітену — на ремонт тунелю між станціями метро "Либідська" та "Деміївська" виділять близько половини бюджету резервного фонду Києва, а саме 393 547 021 грн. Про це повідомив голова Тимчасової комісії Київської міської ради з питань метрополітену Олександр Тимченко.

"Нарешті стало відомо у скільки нам обійдеться аварія тунелю першого шляху перегону між станціями "Деміївська-Либідська". 393 547 021 грн - це майже половина резервного фонду м. Києва на 2024 рік (що становить 836 416 567 грн.) "Київський метрополітен" саме із резервного фонду міста згідно з розпорядженням №281 Київської міської військової адміністрації від 02.04", - написав Олександр Тимченко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися