У Київській області з'явилася новітня техніка: що зміниться (Фото)

У Бородянці на території Київської області з'явилася новітня комунальна техніка

У Бородянці на території Київської області з'явилася новітня комунальна техніка — йдеться про чотири сміттєвози. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала виконувач обов'язків голови Бородянки Ірини Захарченко у соціальних мережах.

За її словами, 11 громад Київської області, включно з Бородянською, отримали комунальну техніку. На заході відбулося знайомство з громадами та партнерами.

До вітального слова приєдналися: Христофорос Політіс – заступник Постійного представника UNDP в Україні, міжнародні партнери: Петер Вагнер – директор Служби інструментів зовнішньої політики, Європейський Союз, Ясумаса Ііджіма – радник Посольства Японії в Україні. Своє вступне слово сказала представниця Міністерства відновлення: Ганна Юрченко – заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури з питань європейської інтеграції, а також обласні адміністрації: Дмитро Бутрій – заступник голови Херсонської обласної військової адміністрації, Леся Карнаух – заступник Голови Київської обласної військової адміністрації Синенко – заступник Голови Чернігівської обласної військової адміністрації.

Ці сміттєвози є надзвичайно важливою підтримкою для Бородянської громади, ця техніка значно покращить якість прибирання та вивезення побутових відходів та допоможе зробити громаду чистішою.

"Найближчим часом за цією ж програмою ми отримаємо 300 сміттєвих баків, кожен з яких по 1100 л і три подрібнювачі гілок", - заявила Захарченко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися