Синоптики повідомили, коли у Києві припиняться дощі та почнеться справжня весна

Прогноз погоди на 24 квітня по Київщині

У середу у Києві продовжиться вплив атмосферного фронту, що призведе до опадів та поривів вітру. За прогнозами синоптиків, завтра у столиці очікується хмарна погода з розрідженнями.

Прогноз погоди на 24 квітня оприлюднив Укргідрометцентр.

Впродовж доби очікується дощ, а вдень – подекуди гроза. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 5-10°, вдень 12-17°; у Києві вночі 7-9°, вдень 13-15°.

Згідно з прогнозом, найближчими днями температура зросте до більш комфортних весняних показників, а дощі припиняться ближче до кінця тижня.

Погода по Україні 

Буде хмарно з проясненнями. Дощі, вдень подекуди грози, на Рівненщині, Житомирщині та Вінничині місцями значні дощі (лише у східних, Сумській областях та в Приазов'ї вночі без опадів). Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, вдень в Україні, крім заходу, місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 5-10°, в південній частині до 13°; вдень 12 17°, на півдні та південному сході країни 19-24°, в Криму до 28°. На високогір'ї Карпат вночі мокрий сніг, вдень дощ; температура вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

picture

Нагадаємо, у Києві рівень води в річці Дніпро продовжує зростати. Він збільшившись на понад 30 сантиметрів за останню добу.







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися