"Похорон мікробізнесу": у Києві між активістами та поліцією сталися сутички (ВІДЕО)

У центрі столиці триває акція протесту підприємців

У Києві на Майдані Незалежності почалася акція активістів руху "SaveФОП" під назвою "Похорон мікробізнесу". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на сторінку учасників акції протесту у Facebook.

У столиці активісти протестами вимагають від центральної влади ухвалити законопроєкти № 3853-1 (2) та №3993 щодо захисту спрощеної системи оподаткування. На Майдані Незалежності протестувальники сформували колону та розпочали ходу в урядовий квартал. Коли поліція намагалась їх заблокувати, між правоохоронцями та учасниками акції сталися сутички.

Через акцію протесту підприємців та активістів рух у центрі Києва паралізовано. Підприємці намагаються із труною та ритуальними вінками пройти до Офісу президента, а потім — до Верховної Ради. Відомо, що поліція вилучила в активістів труну та сховала в автобусі, активісти намагалися забрати "реквізит" протесту.

Після того, як сутички на Майдані Незалежності припинилися, протестувальники вирушили до Європейської площі. У підприємців в руках кришка труни, яку вдалося "відвоювати" у поліції та поховальні вінки. Під час ходи знову виникли сутички. Інформації щодо затриманих учасників акції або постраждалих поки що немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

29 червня 2021, 14:47

Паразиты в погонах!!!

партия 5.10

29 червня 2021, 14:47

Александр, а медсестра с чьего кармана существует ? Не с бюджетного, с наших налогов, случайно ?

Александр

29 червня 2021, 13:59

конечно, особенно бедолаги ювелиры страдают! А то, что у медсестры из зарплаты выворачивают налогов поболее, чем у ювелира, на это всем плевать - ведь медсестры не едут в Киев митинговать

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися