Мешканка Київщини підкорила найвищу вершину (ФОТО)

Це не перша експедиція Алевтини Ковальчук

Жителька Ворзеля, колишня депутатка Алевтина Ковальчук підкорила Еверест. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради. 

“Її захоплення альпінізмом не є несподіванкою – минулого року Алевтина підкорила найвищий вулкан світу Охос-дель-Саладо у чилійській пустелі Атакама”, - зазначили в міській раді.

На своїй сторінці у Facebook Алевтина Ковальчук написала: “Коли ти знайдеш те, що полюбиш по-справжньому, то сам здивуєшся, скільки ти зможеш! Мій Еверест 2024! Я впоралась! Дякую, що мали віру у мене!”.

Фото: Алевтина Ковальчук

У міській раді нагадали, що Алевтина Ковальчук  достроково склала повноваження депутатки 30 серпня 2023 року і нині активно займається волонтерською діяльністю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Центральному залізничному вокзалі Києва випускники з Ірпеня станцювали вальс під музичний супровід відомої іспанської скрипальки Летісії Морено. Виконали танець випускники школи, пошкодженої ворожим ракетним ударом.

Музикантка приїхала до Києва і відвідала дитячу точку "Спільно", створену Укрзалізницею та ЮНІСЕФ, де зустрілася з цьогорічними випускниками ірпінського ліцею №3. Хоча їхня школа була знищена під час обстрілів, завдяки підтримці міжнародних партнерів заклад був відновлений, і учні змогли повернутися до навчання. 

Знаково, що під час виконання мелодії та танцю розпочалася повітряна тривога. Однак це не зупинило випускників, які продовжили репетиції в укритті під будівлею вокзалу. Детальніше про подію читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися