У Києві знову перекриють проспект Бандери: подробиці

Столична влада продовжує ремонтні роботи на проспекті Степана Бандери, які виходять на фінальний етап. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв, передає прес-служба КМДА.

За словами чиновника, на проспекті Степана Бандери облаштували верхній шар дорожнього покриття на ділянці від Оболонського проспекту до вулиці Олени Теліги. В цілому укладено 29 тисяч квадратних метрів нового покриття. На сьогодні роботи на проїжджій частині проспекту Степана Бандери виконані на 70%.

Залишилося облаштувати тільки верхній шар покриття від вулиці Олени Теліги до Оболонського проспекту, що спричинить нові перекриття руху транспорту. На об'єкті використовували потужний щебенево-мастиковий асфальтобетон.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці тимчасово обмежили рух на дублерi вулиці Ревуцького на житловому масиві Позняки через проведення ремонтних робіт. Повідомляється, що на дублерi вулиці Ревуцького тимчасово обмежили рух транспорту до 7 липня. На вулиці проходять роботи по середньому ремонту дорожнього покриття в напрямку вулиці Тростянецька.

До 20:00 30 липня на ділянці дороги будуть стелити нове дорожнє покриття, під час асфальтування рух буде повністю перекрито. В інші дні проведення робіт рух буде обмежено частково.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися