Через аварійні відключення під Києвом закрився дитсадок: що відомо

У місті Українка на невідомий період зупинив роботу дитячий садочок.

В місті Українка зупинив роботу місцевий дитячий садок. Заклад не може забезпечити харчування вихованці через постійні відключення світла. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на голову Української міської ради Олександра Туренка.

Зі слів посадовця, застосування аварійних відключень унеможливлює прогнозування роботи харчоблоку в дитсадку "Хоровод". 

"Для забезпечення повноцінного триразового харчування в закладі, робота харчоблоку розпочинається о шостій ранку з розігріву електричних плит великої потужності". - зазначив він. 

Безперервний процес приготування трьохразового харчування передбачає стабільну роботу восьми холодильників, трьох морозильних камер та бойлерів. У закладі є генератор, однак Туренко каже, що його потужності недостатньо. Його використовують для заживлення укриття. 

"З метою збереження здоров'я дітей, які відвідують ЗДО "Хоровод", з 07 червня призупинено освітній процес до врегулювання питання щодо забезпечення постійного енергопостачання в закладі", - пояснює очільник міста.

Він каже, що ДТЕК вже направили офіційний лист з проханням підключити садок на іншу лінію, де світло не вимикають так часто. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися