Хрещення 2020: синоптик повідомив, яку очікувати погоду

За словами синоптиків, на Водохреща очікується аномально тепла погода

У неділю, 19 січня, на свято Водохреща буде зовсім нехарактерна для січня погода.  Про це повідомили в укргідрометцентрі. 

За словами синоптиків, на Водохреща очікується аномально тепла погода. Стовпчики термометрів зупиняться на позначці вище нуля, заявив провідний синоптик відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Роман Мурмило.

 У неділю, 19 січня, коли українці будуть відзначати Хрещення, очікується плюсова температура.  Вночі температура повітря буде від 0 до - 6 градусів, а вдень + 1 ... + 7 градусів.  Істотних опадів не передбачається.

Така погода, зазначив фахівець, є нехарактерною для другого зимового місяця.  А "винні" в цьому "помірновологі і помірно-теплі повітряні маси з Атлантики" .

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Хрещення 2020: де зануритися в ополонку в Києві. У столиці традиційно обладнають місця для хрещенських купань. Одне з найпопулярніших місць для купання у Києві - це Гідропарк. Воду тут зазвичай святять вищі представники духівництва, сюди ж для водохресних купань приходять політики. Для тих, хто вирішив зануритися, передбачені спеціальні кімнати для перевдягань, а також будуть працювати рятувальники. Після купання традиційно влаштовують народні гуляння.

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися