Трасу Київ-Дніпро перетворюють на швидкісний автобан (Фото)

Дорожники продовжують будівельні роботи на новій магістральній трасі, яка з'єднає українську столицю і Дніпро. В Україні повним ходом йде будівництво траси Київ-Дніпро, яка стане справжнім швидкісним автобаном. Про це повідомив консультант проекту "Велике будівництво" Юрій Голік на своїй сторінці в Facebook.

На сьогодні повністю закінчений етап робіт в Дніпропетровській області біля села Проточі. Траса Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка, яка стане частиною траси Київ-Дніпро, є одним з найбільш масштабних інфраструктурних проектів, які сьогодні будують в Україні.

Нагадаємо, що у Київській області на ділянці траси Київ-Одеса тимчасово обмежили рух транспорту біля селища Віта-Поштова через роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. Про це повідомили в прес-службі державного дорожнього агентства "Укравтодор".

Повідомляється, що біля селища Віта-Поштова тривають роботи з будівництва нової транспортної розв'язки. З огляду на характер проведених робіт, рух транспорту на ділянці стає неможливим.

Обмеження руху діятиме з 29 червня по 16 липня, коли з'їзд з траси Київ-Одеса на вулицю Звенигородську в сторону селища Віта-Поштова буде закритий. Дорожники порадили водіям враховувати дану інформацію при плануванні маршруту і заздалегідь вибачилися за можливі пробки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


tyrex3

2 липня 2021, 11:41

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися