У ніч проти 16 січня змінять роботу нічні тролейбуси

Нічні тролейбуси № 91Н змінять роботу у зв’язку із заміною контактної мережі на бульварі Дружби Народів

У ніч проти 16 січня змінять роботу нічні тролейбуси № 91Н у зв’язку із заміною контактної мережі на бульварі Дружби Народів. Про це повідомили у КП "Київпастранс". Із 01:40 до 03:40 тролейбуси курсуватимуть за маршрутом: вул. Милославська – Дарницька площа.

Нагадаємо, що у Києві планують перебудувати "хрущовки" у багатоповерхівки. Жителів на період будівництва відселять, а згодом - дадуть їм квартири в нових будинках. Повідомляється, що близько 1,5 тисячі гектарів території зайнято "хрущовками". Ці об’єкти вичерпали свій ресурс або знаходяться на грані вичерпання ресурсу.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", бюджет Києва за 2019 рік отримав 43,5 млн грн доходу від паркувальних майданчиків. Повідомляється, що за 2019 рік до бюджету міста підприємством перераховано 43,5 млн грн, в тому числі з урахуванням надходжень від реалізації права на експлуатацію паркувальних майданчиків через систему електронних торгів Prozorro.Sale. Середньомісячна сума надходжень до міського бюджету становила 3,6 млн грн.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися