Синоптики повідомили, яку очікувати погоду 16 січня у Києві

Середня температура повітря в Україні вдень становитиме +1+5 градусів

Погода в Україні в четвер, 16 січня, буде не по-зимовому теплою та сонячною в усіх областях. При цьому в жодному регіоні не очікується ні снігу, ні дощу.

Середня температура повітря в Україні вдень становитиме +1+5 градусів. На Заході України буде ще тепліше – до +4+9 градусів, повідомила синоптикиня Наталка Діденко. 

Погода у Києві теж буде сухою. Проте може збільшитися хмарність, тож буде дещо свіжіше – до +2 градусів. Щодо похолодання в Україні, то воно очікується на Водохреще.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптик повідомив, яку очікувати погоду на Хрещення. За словами синоптиків, на Водохреща очікується аномально тепла погода. Стовпчики термометрів зупиняться на позначці вище нуля, заявив провідний синоптик відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Роман Мурмило. У неділю, 19 січня, коли українці будуть відзначати Хрещення, очікується плюсова температура.  Вночі температура повітря буде від 0 до - 6 градусів, а вдень + 1 ... + 7 градусів.  Істотних опадів не передбачається.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися