У Києві продовжили час роботи метро і наземного транспорту: подробиці

Міська влада столиці тимчасово продовжили роботу київського метрополітену в зв'язку з проведенням фестивалю Atlas Weekend для забезпечення перевезення пасажирів. Про це повідомили в прес-службі департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Повідомляється, що на час проведення фестивалю в ніч з 6 на 7 липня, а також в ніч з 9 на 10 липня роботу метрополітену та наземного громадського транспорту буде продовжено на одну годину. Перевезення пасажирів наземним громадським транспортом будуть організовані після проходження останніх пар поїздів.

Також зазначається, що на період проведення заходу можливе закриття на вхід для пасажирів на станцію "Виставковий центр". На весь період фестивалю - 6, 7, 8 і 9 липня - на одну годину продовжено роботу тролейбусів під номерами 11, 12, 43, 45 і автобусів маршруту №56.

Нагадаємо, що столична влада планує повністю відмовитися від паперових квитків для проїзду в громадському транспорті міста. Київ стане першим містом України, де впроваджують подібне нововведення, яке запустять вже з 14 липня.

Відомо, що всі поїздки в громадському транспорті будуть цифровізовані в електронні квитки. Щоб оплатити разовий проїзд в транспорті, можна буде купити транспортну карту або ж QR- квиток в спеціальних Т-кіосках, терміналах самообслуговування електронного квитка, терміналах Easy Pay, на станціях київського метрополітену і в додатку "Київ цифровий".

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися