Ярмарки розпочнуть роботу у Києві: де купити продукти

У столиці 20–25 серпня відбудуться продуктові сільськогосподарські ярмарки

З 20 по 25 серпня Київ перетворюється на великий ринок під відкритим небом, де можна купити свіже м'ясо, рибу, молочні продукти та інше. Через спеку продаж деяких продуктів обмежений до 12:00. Про це повідомили в КМДА. 

Ярмарки пройдуть у різних районах міста, що забезпечить доступність для мешканців усіх куточків столиці. Зокрема, 20 серпня в Голосіївському районі відбудуться заходи на проспекті Науки, 88, в Дарницькому — на вулиці Євгенія Харченка, 41-47, та в інших ключових пунктах міста. Загалом, протягом тижня заплановано понад десяток різних локацій для ярмаркової торгівлі.

Крім традиційної продажі свіжих продуктів, ярмарки також стануть місцем для зустрічей громадськості та обміну культурними практиками. Ярмарки надають можливість місцевим фермерам і виробникам демонструвати свою продукцію широкій аудиторії, підтримуючи таким чином місцеву економіку.

Організатори закликають відвідувачів дбати про власну безпеку та слідувати в укриття під час оголошення повітряної тривоги.

Раніше “Коментарі” писали, що у різних районах  Києва майже щодня проводять продуктові ярмарки, однак перевіривши умови продажу продуктів, інспектори виявили порушення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в м.  Києві.

Також у службі повідомили, що під час моніторингових візитів спеціалісти констатували відсутність на ярмарках у Києві належних засобів для підтримання та вимірювання температури, необхідної для зберігання харчових продуктів

Читайте также