Атака на Київську область: уламки пошкодили житлові та господарчі споруди

20 серпня росіяни атакували Київщину ударними дронами та ракетами

Вночі 20 серпня на Київщину було здійснено ракетну та дронову атаку. За інформацією Руслана Кравченка, очільника Київської обласної військової адміністрації, всі атакуючі об'єкти були успішно збиті силами протиповітряної оборони. Жоден із снарядів не досягнув цілей у житлових або критично важливих інфраструктурних об'єктах, і, як повідомляється, жертв серед цивільного населення не було.

На території регіону в результаті падіння уламків збитих ракет було зафіксовано пошкодження чотирьох приватних будинків та однієї господарської будівлі. В оселях вибиті вікна, пошкоджені двері та стіни, а також фасади будівель.

“Внаслідок падіння уламків збитих цілей наразі зафіксовано пошкодження 4 приватних будинків та господарчої будівлі в одному з населених пунктів області. В будинках вибиті вікна та двері, пошкоджені стіни, посічені фасади”, - написав Кравченко.

Крім того, в одному з районів сталася невелика пожежа через падіння уламків, яка була оперативно ліквідована рятувальними службами.

Оперативні групи Київської обласної адміністрації наразі продовжують обстеження району, аби оцінити повний обсяг збитків і подальші ризики для безпеки мешканців. Руслан Кравченко зазначив, що ситуація наразі контрольована, а всі необхідні заходи для захисту населення та відновлення інфраструктури будуть продовжені.

“Коментарі” писали, що вночі та рано-вранці Київ зазнав чергових атак з повітря, але завдяки роботі системи ППО збитків та жертв вдалося уникнути. З початку серпня в столиці було оголошено 41 повітряну тривогу. Про це повідомили в Київській військовій адміністрації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися