Графіки відключень світла на 21 серпня в Києві: коли не буде електроенергії

У вівторок, 21 серпня, графіки стабілізаційних відключень українських споживачів від електроенергії діятимуть з 16:00 до кінця доби

21 серпня, кияни зіткнуться із плановими стабілізаційними відключеннями електроенергії. За даними Укренерго, світло буде вимкнене в період з 16:00 до 24:00. Такі заходи необхідні для підтримки стабільності енергетичної системи столиці, зазначають у відомстві.

Сергій Попко, начальник Київської міської військової адміністрації, закликав мешканців підтримати енергетиків та заздалегідь підготуватися до можливих незручностей. Він наголосив на необхідності економного споживання електроенергії, особливо в години пік, щоб знизити навантаження на міську енергосистему.

Поради для киян на час відключення:

  • Переконайтеся, що всі необхідні пристрої заряджені.

  • Обмежте використання великої побутової техніки.

  • Використовуйте світлодіодні лампи та інші заходи для зниження споживання електрики.

  • Плануйте свої дії так, аби мінімізувати потребу у використанні електроенергії в "години пік".

Читайте також на порталі “Коментарі” -  До України повернулась спека, а разом з нею – і вимушені відключення електроенергії, заявили в "Укренерго". При цьому там підкреслили, що відключень світла не вдасться уникнути і навіть спробували пояснити чому. 

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація в енергетичному секторі залишається складною, але енергетики сподіваються на швидке підключення додаткових потужностей, що дозволить мінімізувати застосування графіків відключень. Про це в ефірі телемарафону в неділю, 11 серпня, розповіла заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися