В Києві затримали наркодилера з лабораторією у власній квартирі

Київські слідчі повідомили мешканцю Деснянського району про підозру за збут амфетаміну

У Деснянському районі Києва поліція затримала чоловіка, який мав при собі наркотики і обладнання для їх виготовлення. Під час обшуку його дому знайшли лабораторію, де виготовляли амфетамін. Затриманому, 41-річному мешканцю району, можуть дати до десяти років в'язниці. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Києві.

За словами Вікторії Крижановської, слідчої поліції, наркодилера зловили на вулиці з пакунком прекурсору, з якого можна виготовити амфетамін. Він ніс 100 грамів фенілнітропропену. У квартирі чоловіка знайшли готовий амфетамін, ваги, пакувальні матеріали і обладнання для виробництва наркотиків.

Поліція вже повідомила чоловіку про підозру за статтею про незаконне зберігання та збут наркотиків. Вилучене обладнання і речовини відправили на експертизу. Слідство ще триває, і можливо, звинувачення ускладняться.

“Слідчі, за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва, повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне зберігання з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах. Порушнику загрожує до 10-ти років в’язниці з конфіскацією майна. Після завершення всіх експертиз можлива додаткова кваліфікація правопорушень. Досудове розслідування триває", – зазначила майор поліції.

picture

Раніше “Коментарі” писали, що в Солом’янському районі Києва правоохоронці затримали наркоділка та вилучили понад 220 згортків з наркотиками. Молодий чоловік, що займався розповсюдженням психотропів і канабісу методом "закладок", тепер може провести до десяти років у в'язниці з конфіскацією майна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися