Стало відомо, кого призначили заступником голови Ради з відновлення лікарні "Охматдит"

Директор "Укренерго" став заступником голови Ради з відновлення "Охматдиту"

Голову правління національної енергетичної компанії "Укренерго", Володимира Кудрицького призначили заступником голови ради з відновлення Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". Про це повідомила пресслужба компанії. 

"Зараз Рада має сфокусуватись на якомога швидшому замовленні послуг обстеження постраждалих будівель і створенні дефектного акту. Це дозволить сформувати кошторис і прозоро обрати компанію, яка виконає необхідні роботи, щоб підготувати будівлі до зими", – зазначив Володимир Кудрицький. 

До новоствореної ради також долучилися Інна Іваненко з БФ "Пацієнти України" як голова та Євген Гончар з Міністерства охорони здоров'я у ролі секретаря.

Ця ініціатива має на меті капітальне відновлення одного з ключових медичних закладів України, що спеціалізується на дитячій медицині. Володимир Кудрицький зазначив, що його участь у раді — це можливість застосувати досвід управління великими проектами для покращення стану української медицини.

Як повідомлялось, на відбудову Охматдиту загалом було зібрано понад 1 мільярд гривень. Зокрема, внесок НЕК "Укренерго" склав 10 мільйонів гривень. 

“Місія Ради з відновлення – простежити за тим, що всі ці кошти були використані прозоро та максимально ефективно, – наголосив Володимир Кудрицький. 

Раніше “Коментарі” писали, що після довгих місяців затримок і невизначеностей, виконавча директорка Благодійного Фонду "Пацієнти України" Інна Іваненко оголосила про перезапуск тендерних процедур для ремонту Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит". Про це стало відомо під час ефіру в Громадському радіо.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/3196


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися