Поліція Київщини затримала розбійника після стрілянини на місцевому ринку

Затримано чоловіка за збройний напад у Білій Церкві

Ввечері на Білоцерківському ринку в Києві стався збройний напад. Невідомий чоловік, озброєний пневматичним пістолетом, спробував відібрати грошову сумку у місцевого мешканця. Чоловік здійснив три постріли, однак потерпілий зміг втекти і зберегти свої кошти. Незабаром після нападу, завдяки оперативній роботі патрульної поліції, нападник був затриманий.

За словами правоохоронців, інцидент стався близько 19:00, коли потерпілий покинув один з магазинів на ринку. Нападник, використовуючи момент, намагався здійснити розбійний напад. Пораненому чоловіку вдалося не тільки втекти від злочинця, але й зберегти свої гроші.

Медичні працівники, які оглянули потерпілого, діагностували у нього синці та садна, які не є життєзагрожувальними. Потерпілий був доставлений до ізолятора тимчасового тримання, де йому повідомлено про підозру у вчиненні розбою за статтею 187 Кримінального кодексу України.

picture

Наразі триває досудове розслідування. За даними слідства, підозрюваний може зіткнутися з від 8 до 15 років позбавлення волі за свої дії. Справа перебуває під контролем Білоцерківської окружної прокуратури.

“Слідчі, за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за вчинення розбою в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України).  У суді підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що у столичної підприємиці біля будинку відібрали три мільйони гривень. За розбійний напад правоохоронці затримали чотирьох осіб. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відділ комунікації поліції Києва.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися