Великий улов: на Київщині браконьєри виловили рибу на 300 тисяч

На річці Унава у Фастівському районі поліція затримала чоловіка, який незаконно ловив рибу

На річці Унава у Фастівському районі поліція затримала чоловіка, який незаконно ловив рибу, завдавши збитків на суму понад 311 тисяч гривень. Під час рейду, київські рибоохоронні патрулі разом із поліцією Фастівського району виявили рибалку, який використовував заборонені сітки для лову риби. Чоловік здійснював вилов з гумового човна, порушуючи рибальські правила.

Зафіксовано велику кількість виловленої риби, включаючи 66 карасів, 32 карасі, 94 карасі та 5 пліток. Загальні збитки, нанесені рибному господарству, склали 311 372 гривні. 

“Громадянин здійснював незаконний лов риби сітками з ліски із гумового човна. На порушника складено протокол за ч. 4, ст. 85 КУпАП. На місце події викликалась СОГ даного територіального підрозділу поліції для проведення слідчих дій. Все вилучено СОГ”, - йдеться в повідомленні Київського рибоохоронного патруля.

Київський рибоохоронний патруль закликав громадян бути відповідальними та дотримуватися вимог природоохоронного законодавства. 

“Якщо ви помітили порушення Правил рибальства або Порядку придбання чи збуту водних біоресурсів просимо невідкладно повідомляти на "гарячу лінію" за номером (099) 341 73 18”, - написали в патрулі. 

Нагадаємо, “Коментарі” писали, що у Чорнобилі браконьєр вирішив порибалити. Таким чином завдав державі збитків на майже 59 тисяч гривень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на  Державну екологічну інспекцію Столичного округу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися