Чи вимикатимуть у Києві світло: графіки на 23 серпня

Стабільне електропостачання: 23 серпня в Києві відключення не прогнозують

Сьогодні, 23 серпня, жителі столиці можуть не перейматися з приводу можливих перебоїв у електропостачанні. . За інформацією Укренерго, відключення світла у Києві не прогнозуються. Проте, влада закликає споживачів до ощадливого використання електроенергії і обіцяє своєчасно повідомляти про будь-які можливі зміни в ситуації.

“23 серпня, застосування відключень не прогнозується. При зміні ситуації – про заходи обмеження буде повідомлено додатково. Будь ласка, споживайте електроенергію ощадливо”, - йдеться в повідомленні від Укренерго. 

Поради для киян на час відключення: 

- Переконайтеся, що всі необхідні пристрої заряджені. 

- Обмежте використання великої побутової техніки. 

- Використовуйте світлодіодні лампи та інші заходи для зниження споживання електрики.   

- Плануйте свої дії так, аби мінімізувати потребу у використанні електроенергії в "години пік". 

Читайте також на порталі “Коментарі” -  До України повернулась спека, а разом з нею – і вимушені відключення електроенергії, заявили в "Укренерго". При цьому там підкреслили, що відключень світла не вдасться уникнути і навіть спробували пояснити чому.   

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація в енергетичному секторі залишається складною, але енергетики сподіваються на швидке підключення додаткових потужностей, що дозволить мінімізувати застосування графіків відключень. Про це в ефірі телемарафону в неділю, 11 серпня, розповіла заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук.

Читайте также