Зміни в русі столичного транспорту 24-25 серпня: перелік вулиць і маршрутів

Заплановані ярмарки внесуть зміни в роботу міського транспорту в Києві

Цими вихідними, 24 та 25 серпня, кияни та гості столиці зіткнуться з тимчасовими незручностями у зв’язку зі змінами в русі автобусів і тролейбусів. На ряді вулиць Голосіївський, Сержа Лифаря, Йорданській, Академіка Шалімова і Татарській будуть проведені традиційні продовольчі ярмарки, що спричинить тимчасове перенаправлення маршрутів. Про це повідомили в КМДА.

Перенаправлення маршрутів: що зміниться?

Автобуси № 2, 39, 61, 98, а також тролейбус № 34 матимуть змінені маршрути на час проведення ярмарків. Зокрема, автобус № 2 буде курсувати за маршрутом вул. Вахтанга Кікабідзе до вул. Віталія Скакуна, а далі вздовж бульв. Вацлава Гавела до вул. Шолуденка. У зворотному напрямку зміни в маршруті не передбачені.

Автобус № 39 тепер проїде через просп. Голосіївський і просп. Науки до вул. Лисогірська, а в зворотному напрямку він повернеться до свого звичайного маршруту. Що стосується автобусу № 61, він пройде через вул. Радунська, вул. Градинська та просп. Червоної Калини, змінивши свій звичайний шлях.

Раніше “Коментарі” писали, що Київська Кільцева дорога частково закрита: з 22 по 31 серпня будуть обмеження руху. Причина – ремонт дороги, який включає укладання нового асфальту. Обмеження торкнуться ділянки між поворотом на місто Вишневе та Жулянським шляхопроводом. Про це повідомляє "Київавтодор".

Крім того, з 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Закриють проїзд першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації “Київавтодор”



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися