Масштабні обстріли Київської області: є постраждалі та пошкодження

Вибухи на Київщині: влада повідомила про наслідки

Впродовж всієї ночі та ранку ворог завдавав ударів ракетами та ударними дронами по різних районах Київської області. В результаті обстрілів пошкоджено інфраструктурні об'єкти та приватні будинки, є інформація про поранення однієї людини. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

У ніч на сьогодні, ворог почав масований обстріл Київської області, використовуючи ракети та дрони-камікадзе. Атаки тривали до ранку, завдаючи значних пошкоджень житловим та промисловим об'єктам. Як повідомляють у Київській ОВА, уламки збитих ворожих цілей пошкодили приватні будинки в чотирьох районах області. 

Через пошкодження інфраструктури та з метою забезпечення безпеки громадян у Київській області введено екстрені відключення електроенергії. Це рішення ухвалено на вимогу "Укренерго". Місцева влада доручила оперативно розгорнути Пункти незламності, де жителі зможуть отримати допомогу та зарядити мобільні телефони.

"Всі оперативні служби працюють на місцях, ми робимо все можливе для захисту наших громадян. Закликаємо всіх залишатися в укриттях, поки повітряна тривога триває", – заявив Руслан Кравченко.

Нагадаємо, що внаслідок знеструмлення об’єктів водоканалу частина Києва залишилася без води. Станом на 09:00 міський голова Києва повідомив про перебої з водопостачанням на правому березі міста.

Читайте также