У Київській області просять не нести квіти на 1 вересня: чому

Ірпінський ліцей №3 оголосив акцію "Замість квітів — донати на ЗСУ" на 1 вересня

Ірпінський ліцей №3 ініціював акцію "Замість квітів — донати на ЗСУ", закликаючи учнів, батьків та вчителів долучитися до збору коштів для підтримки українських військових на День Першого дзвоника. Про це повідомили в Ірпінській міській раді.

На День знань замість традиційних квітів Ірпінський ліцей №3 пропонує зробити донат на підтримку української армії. Кошти можна буде залишити у спеціально встановлених скриньках на території навчального закладу або переказати в електронному форматі. Організатори акції наголошують, що будь-яка сума допоможе українським захисникам і стане вагомим внеском у спільну справу.

“Шановні батьки, вчителі та ліцеїсти! Вже менше ніж через тиждень пролунає Перший дзвоник на новий 2024-2025 навчальний рік. Для кожного члена нашої ліцейної родини це справжнє свято, наповнене радістю та сміхом. Проте, кому як не нам, пам'ятати, якою ціною вартує кожен мирний день в нашій Незалежній Україні”, - зазначили у ліцеї.

Зібрані в рамках акції "Замість квітів — донати на ЗСУ" кошти підуть на закупівлю fpv-дронів та дронів-розвідників. Це обладнання відіграє ключову роль на фронті, допомагаючи військовим вести спостереження та коригувати дії у бойових умовах. Використання сучасної техніки суттєво підвищує ефективність дій української армії та зменшує ризики для військових.

Подібні акції вже стали традицією для Ірпінського ліцею №3. Минулого року навчальний заклад також організував збір коштів для ЗСУ, а батьки та учні активно брали участь у різноманітних благодійних заходах. Цьогорічний захід — продовження цієї ініціативи, яка об’єднує громаду навколо допомоги захисникам.

Джерело: https://t.me/imrgovua/3946


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися