Неочікувана знахідка: на Київщині виявили сміттєзвалище на землях енергетичної компанії

Сміттєзвалище на ділянках «Укренерго»: інспекція вимагає прибрати до вересня

На Київщині в селі Крюківщина виявили незаконне сміттєзвалище площею понад 800 квадратних метрів. Ділянки, на яких знайшли сміття, перебувають у користуванні компанії "Укренерго". Екологічна інспекція вимагає очистити територію до вересня.

“Державна екологічна інспекція Столичного округу під час проведення рейдового заходу виявила несанкціоноване сміттєзвалище в селі Крюківщина на земельних ділянках. Згідно з даними Державного земельного кадастру, земельна ділянка з номером 3222484001:01:008:5388 перебуває у постійному користуванні ПрАТ "Національна енергетична компанія “Укренерго”, - йдеться в повідомленні. 

Інспекція вже направила вимогу до Вишневої міської ради та "Укренерго" з проханням привести земельні ділянки в порядок до 13 вересня 2024 року. У разі невиконання цієї вимоги компанії загрожують штрафи та інші заходи адміністративного впливу.

Раніше “Коментарі” писали, що Макарівська селищна рада оголосила тендер на ліквідацію несанкціонованого (стихійного) сміттєзвалища на території Макарівської селищної територіальної громади (між населеними пунктами смт Макарів та с. Наливайківка). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Крім того, комунальне підприємство “Бучасервіс” Бучанської міської ради оголосило тендер на закупівлю послуг з розміщення твердих побутових відходів на полігоні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися