Сьогодні Київ чекають транспортні обмеження: чого очікувати водіям

«Київавтодор» попереджає: часткове перекриття Радосинської сьогодні

Сьогодні, 28 серпня, на вулиці Радосинській у Києві очікуються значні обмеження руху транспорту. З 09:00 до 19:00 буде частково перекрито ділянку дороги, включно з перехрестям з вулицею Милославською. Такі заходи пов’язані з проведенням робіт із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. Про це повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор".
“Зміни пов’язані з влаштуванням верхнього шару асфальтобетонного покриття. Комунальна корпорація перепрошує за тимчасові незручності та просить враховувати обмеження під час планування маршруту”, - йдеться в повідомленні "Київавтодор".

Як об’їхати перекриту ділянку?

Для водіїв, які планують пересуватися цим районом, рекомендовано заздалегідь обирати альтернативні маршрути, щоб уникнути заторів та зменшити час у дорозі. Найкращими варіантами для об’їзду можуть стати сусідні вулиці або інші об'їзні шляхи. Водіям також рекомендується стежити за оновленнями щодо дорожньої ситуації через мобільні додатки та радіо.
Раніше “Коментарі” писали, що   Київська Кільцева дорога частково закрита: з 22 по 31 серпня будуть обмеження руху. Причина – ремонт дороги, який включає укладання нового асфальту. Обмеження торкнуться ділянки між поворотом на місто Вишневе та Жулянським шляхопроводом. Про це повідомляє "Київавтодор".
Крім того, з 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Закриють проїзд першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися