Скандал у Києві: поліцейська втратила роботу через неправильне паркування

Інцидент на парковці: службове розслідування привело до звільнення поліцейської

В Києві розгорівся скандал навколо інциденту з паркуванням на місці для осіб з інвалідністю. У результаті службового розслідування, працівницю поліції було звільнено з посади. Подія трапилася 14 серпня близько 15:00 на парковці одного зі столичних гіпермаркетів. Про це повідомили в ГУНП в Києві. 

В інтернеті з’явилися повідомлення про конфлікт між місцевим мешканцем і працівницею поліції. Як стало відомо, водій, який проїздив повз, помітив автомобіль, припаркований на місці для осіб з інвалідністю. Він зробив зауваження водієві та пасажирці, яка виявилася працівницею поліції. Однак, попри зауваження, пара не відреагувала і вступила в словесну перепалку з громадянином. Конфлікт тривав, а автомобіль залишався на місці для осіб з інвалідністю близько години.

Керівництво Головного управління Національної поліції в Київській області  призначило службове розслідування. У ході перевірки було встановлено, що за кермом автомобіля перебував чоловік поліцейської, який не мав жодних пільг на паркування на місці для осіб з інвалідністю.

На основі зібраних матеріалів, службове розслідування дійшло висновку, що дії поліцейської були несумісними зі статусом співробітника поліції, і до неї було застосовано дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення з посади

“За результатами перевірки працівники Управління головної інспекції поліції Київщини застосували до поліцейської дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення з посади. Також були зібрані усі необхідні матеріали та направлені до Управління патрульної поліції ДПП НПУ м. Києва для притягнення до адміністративної відповідальності водія відповідно до ч. 6 ст. 122 КУпАП”ю - йдеться в повідомленні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися