Над столичними проспектами будують пішохідні мости

Обидва мости матимуть ліфти та LED-освітлення

Із перших днів нового року продовжили оновлювати два пішоходні мости: над проспектом Леся Курбаса і проспектом Любомира Гузара. Уже виконано значний обсяг робіт. Про це повідомили у КК "Київавтодор".

Повідомляється, що робота на пішохідних мостах не припиняється. Зокрема, на надземному переході поблизу кінотеатру "Лейпциг" встановлено більшість склопакетів пішохідної галереї. Також на завершальному етапі влаштування покрівлі. Змонтовано 90% металоконструкцій східців. Про це розповів 

Генеральний директор КК "Київавтодор" Олександр Густєлєв повідомив, що на цьому об’єкті триває монтаж металоконструкцій ліфтових башт. А за кілька тижнів розпочинають скління конструкцій навколо сходів. На пішохідному мосту на розі просп. Любомира Гузара і вул. Василенка розпочинаємо встановлення прогону на постійні опори. Незабаром монтуватимемо металоконструкції сходів, – зазначив Олександр Густєлєв.

Також зазначається, що обидва мости матимуть ліфти. Підлогу заллють спеціальним антиковзним покриттям MC-Floor Topspeed (Німеччина). Аби підвищити комфорт, надземні переходи матимуть закриті галереї. Це гарантуватиме захист від опадів, вітру. Також конструкція унеможливить потрапляння сторонніх предметів на проїжджу частину і трамвайне полотно. Для вентиляції передбачені вікна. Буде змонтовано LED-освітлення.Мости збудовано на початку 80-х років, і досі на них не проводили капітальних ремонтів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", бюджет Києва за 2019 рік отримав 43,5 млн грн доходу від паркувальних майданчиків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися