Тимчасові обмеження на Оболонському проспекті в Києві: графік

«Київавтодор» попереджає: тимчасові обмеження на Оболонському проспекті

30 та 31 серпня, з 08:00 до 22:00, Оболонський проспект у Києві частково перекриють для транспорту. Обмеження стосуються ділянки від проспекту Степана Бандери до вулиці Героїв полку Азов. Цю інформацію оприлюднила комунальна корпорація "Київавтодор", закликаючи водіїв заздалегідь враховувати зміни у русі.

Причина обмеження – влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття. "Київавтодор" повідомив, що роботи проводитимуться впродовж двох днів, щоб якнайшвидше відновити нормальний рух і забезпечити комфорт для водіїв та пішоходів. Корпорація також просить вибачення за тимчасові незручності і закликає жителів та гостей столиці планувати свої маршрути з урахуванням цих змін.

“Обмеження пов’язані з влаштуванням верхнього шару асфальтобетонного покриття. Комунальна корпорація перепрошує за тимчасові незручності та просить враховувати обмеження під час планування маршруту”, - йдеться в повідомленні. 

TklS-H9z3A1W5TTpKt7a-LLvU.jpeg

Раніше “Коментарі” писали, що   Київська Кільцева дорога частково закрита: з 22 по 31 серпня будуть обмеження руху. Причина – ремонт дороги, який включає укладання нового асфальту. Обмеження торкнуться ділянки між поворотом на місто Вишневе та Жулянським шляхопроводом. Про це повідомляє "Київавтодор".

Крім того, з 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту. Закриють проїзд першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися