Тимчасові зміни руху громадського транспорту у Києві: детальний розклад

30 серпня – 1 вересня низка столичних автобусів і тролейбусів курсуватиме зі змінами руху

З 30 серпня до 1 вересня у Києві зміниться рух деяких автобусів та тролейбусів. Це пов'язано з проведенням продовольчих ярмарків на ключових вулицях міста, таких як Бульварно-Кудрявська, Голосіївська, Лісківська, Олександри Екстер, Йорданська, Амвросія Бучми і Татарська. КП "Київпастранс" вже попередило про тимчасові зміни та закликає киян планувати свої маршрути заздалегідь, аби уникнути незручностей.

У період ярмарків з початку руху до їх завершення громадський транспорт Києва буде курсувати за новими тимчасовими маршрутами. Зокрема, автобус №7, який звичайно з’єднує залізничний вокзал "Центральний" із Львівською площею, тепер буде об'їжджати вулицю Бульварно-Кудрявську. Подібні зміни торкнуться і маршрутів автобусів №6, №39, №44, №49, №61, №87, №95, а також тролейбусів №34 та №37-А.

КП "Київпастранс" наголошує, що зміни будуть дійсні лише на період проведення ярмарків, після чого транспорт повернеться до звичних маршрутів. Перевізник приносить вибачення за можливі тимчасові незручності та дякує за розуміння.

Детальний розклад змін у русі транспорту:

  1. Автобус №7 курсуватиме від залізничного вокзалу "Центральний" через вул. Симона Петлюри, вул. Саксаганського, Галицьку площу, вул. Бульварно-Кудрявську, вул. Обсерваторну, вул. Січових Стрільців до Львівської площі. На зворотному шляху він прямує по вул. Бульварно-Кудрявській, вул. Дмитрівській, вул. Старовокзальній, вул. Жилянській та вул. Симона Петлюри до вокзалу.

  2. Автобус №6 здійснюватиме маршрут від Дарницької площі до вул. Милославської, але без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську.

  3. Тролейбус №34 курсуватиме від вул. Північної до просп. Степана Бандери.

  4. Тролейбус №37-А курсуватиме від ст. м. "Лісова" до просп. Червоної Калини.

  5. Автобус №39 прямуватиме до вул. Ракетної, повертаючись по просп. Голосіївський, просп. Науки, вул. Лисогірській до транспортної розв’язки на перетині з вул. Ракетною та вул. Панорамною.

  6. Автобус №44 курсуватиме від залізничної платформи "Лівий Берег" до вул. Лісківської за своїм основним маршрутом, а далі по вул. Радунській до вул. Милославської.

  7. Автобус №49 курсуватиме від залізничної платформи "Лівий Берег" до вул. Амвросія Бучми за основним маршрутом, далі по просп. Павла Тичини та Дніпровській набережній.

  8. Автобус №61 курсуватиме від залізничної платформи "Троєщина" до вул. Милославської, без заїзду на вул. Лісківську.

  9. Автобус №87 в напрямку руху до вул. Митрополита Андрея Шептицького курсуватиме від ст. м. "Осокорки" до вул. Амвросія Бучми за основним маршрутом, далі просп. Павла Тичини та вул. Березняківською.

  10. Автобус №95 курсуватиме в напрямку масиву Микільська Слобідка від залізничної платформи "Лівий Берег" до вул. Юрія Шумського за основним маршрутом, далі просп. Павла Тичини та Дніпровською набережною.

  11. Автобус №31 курсуватиме від ст. м. "Політехнічний інститут" через просп. Берестейський, вул. Богдана Гаврилишина, вул. Довнар-Запольського, вул. Дегтярівську, вул. Білоруську, вул. Деревлянську, вул. Юрія Іллєнка, вул. Академіка Ромоданова, вул. Загорівську, вул. Князя Володимира Мономаха до вул. Татарської.

Київський транспортний оператор просить вибачення за можливі незручності, викликані змінами в русі, і закликає жителів та гостей столиці слідкувати за актуальною інформацією на офіційному сайті та у додатку "Київпастранс".

Читайте также