КиївЗоо запрошує на кавунові вікенди (ФОТО)

Показові годування тварин влаштовують у столичному зоопарку

Мешканців та гостей столиці запрошують на особливі вікенди у КиївЗоо. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Київський зоопарк”.

У зоопарку розповіли, що у вересні кожні вихідні відвідувачі можуть спостерігати показові годування мешканців зоопарку.

“Збагачення сезонними кормами – поширена практика в зоопарках. Вона дозволяє побачити цікаві моменти з життя тварин. Цього вікенду кавунами ласуватимуть шпорові черепахи і папуги ара: зеленокрилі та синьо-жовті”, - повідомили у комунальному підприємстві. 

У суботу та неділю, 7 та 8 вересня, показові годування влаштують  на центральній алеї КиївЗоо о 12:00. Квиткові каси у суботу та неділю працюватимуть з 10:00 до 17:00. На території зоопарку дозволено перебувати до 18:30.

“Закликаємо містян пам’ятати про власну безпеку, бути обачними та під час сигналу повітряної тривоги переходити в укриття”, - нагадали про заходи безпеки у столичному зоопарку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у червні Київський зоологічний парк загальнодержавного значення оголосив тендер на закупівлю фруктів та овочів з очікуваною вартістю 535 270 гривень. Оголосили закупівлю кавунів, гарбузів, гарбузів солодких, динь, початків кукурудзи.

Постачання фруктів та овочів передбачене до 31 грудня 2024 року. Фрукти та овочі підуть на корм для тварин. Які вимоги висували до фруктів та овочів, читайте за посиланням.

Нагадаємо, що горили Тоні, у столичному зоопарку, 8 серпня виповнилося 50 років. Як святкували ювілей у зоопарку, читайте за посиланням.


Читайте также