У Києві деякі маршрути громадського транспорту переведені на оперативне положення

Через затори пасажирський транспорт курсує без дотримання графіку

У Києві для пасажирського транспорту введено оперативне положення №4. Це означає, що громадський транспорт курсує без дотримання графіку руху.

Прес-служба "Києвпастрансу" повідомила, що введено оперативне положення №4 на тролейбусних маршрутах №29, 30, 30к, 31, 47 та автобусних маршрутах №21, 101, 114, 73 на Керченській площі - Північний міст з причини скупчення автотранспорту.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що завершення будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар відкладається на рік. Причина незадовільних темпів будівництва метро в бік Виноградара - зміна керівництва.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", бюджет Києва за 2019 рік отримав 43,5 млн грн доходу від паркувальних майданчиків. За інформацією підприємства, станом на 31 грудня 2019 року, через систему Prozorro.Sale реалізовано прав на експлуатацію 78 паркувальних майданчиків. Додамо, що КП “Київпастранссервіс” визначене єдиним оператором з паркування транспортних засобів у Києві. Його господарська діяльність на сьогодні ведеться на 141 відведеному паркувальному майданчику та на 335 спеціально обладнаних паркувальних майданчиках.

Джерело: https://kpt.kyiv.ua/online


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися