"Історична новина": у Києві на вокзалі встановлять новий ескалатор

"Укрзалізниця" запланувала установку нового ескалатора на Центральному залізничному вокзалі української столиці, назвавши цю подію історичною новиною. Про це повідомили в прес-службі компанії.

У повідомленні сказано, що компанія підписала договір на постачання і установку нового ескалатора на Центральному вокзалі Києва. Виконуючий обов'язки голови правління УЗ Іван Юрик заявив, що публічні торги завершені, а компанія-переможець отримає на 19% менше, ніж планувалося витратити - 13 мільйонів гривень.

Новий підйомник буде 6,5 метрів у висоту, а встановлять його на місці старого ескалатора. Також там встановлять LED-підсвічування і сенсор для зупинки сходового полотна при відсутності пасажирів. Крім цього, протягом 60 місяців підрядник гарантує технічну підтримку та сервісне обслуговування, установку нового ескалатора планують закінчити через дев'ять місяців.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" змінила графік поїзда Київ-Бердянськ, який їде з української столиці на Азовське море. З 2 липня склад почав курсувати по більш зручному графіку, який допоможе заощадити час в дорозі.

Повідомляється, що нічний швидкісний поїзд "Маяк" сполученням Київ-Бердянськ з 2 липня почав відправлятися з Києва о 20:01, що на 42 хвилини пізніше, ніж в попередньому розкладі. Час прибуття поїзда до Бердянська залишається незмінним.

У компанії заявили, що таке прискорення на шляху прямування поїзда дозволить сукупно заощадити всім пасажирам близько 100 тисяч годин, проведених в дорозі, до кінця року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також про те, скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.

Джерело: https://t.me/UkrzalInfo/616


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

13 липня 2021, 22:47

Бомжей и алкашей не судьба убрать. Эуропа

Алексей

13 липня 2021, 20:29

Президент будет открывать?

Елена

13 липня 2021, 18:13

Старый хоть работает, а этот будет также «работать» как в подземке. Вечно на ремонте и как хочешь с чемоданом так и подымайся

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися