За пів року зі столичних вулиць евакуювали понад 3 тисячі авто

Авто порушників переміщують на спеціальні майданчики чи стоянки Головного управління Національної поліції в місті Києві

За пів року роботи інспекторів з паркування зі столичних вулиць евакуйовано понад 3 тисячі транспортних засобів, розташування яких перешкоджало дорожньому руху або створювало загрозу безпеці руху. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Повідомляється, автівки які були припарковані у заборонених місцях почали прибирати ще з липня минулого року. У листопаді інспектори з паркування почали здійснювати самостійне затримання транспортних засобів.

Він додав, що авто порушників переміщують на спеціальні майданчики чи стоянки Головного управління Національної поліції в місті Києві. Повернути авто можна після сплати штрафу.

За словами першого заступника голови КМДА, у період із 2 липня 2019 року до 12 січня 2020 року інспектори з паркування наклали 6 916 адміністративних стягнень у вигляді штрафу на суму 2 млн 925 тис. 930 грн.

За даними КМДА, на сьогодні в інспекції працюють близько 30 спеціалістів. Місто підписало договори на послуги з евакуації з п’ятьма компаніями. Дві з них – комунальні підприємства, три – приватні компанії. У середньому на вулицях столиці сьогодні працюють близько 22-х евакуаторів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві сталася серйозна ДТП, загинув водій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися