Відпочиваючі з Києва потрапили на навалу медуз на Чорному морі (Фото)

У Лазурному Херсонської області відпочиваючі з української столиці потрапили на справжнє нашестя медуз в Чорному морі, яке не давало нормально відпочивати. Про це з місця подій повідомляє видання "Depo".

Повідомляється, що останнім часом на узбережжі Чорного моря активізувалися медузи, яких постійно прибиває до берега. Водних мешканців дуже багато на самому березі і в прибережній зоні. Ще більше медуз можна зустріти у відкритому морі, якщо відійти від берега на катамарані або човні.

Попри велику кількість медуз в Лазурному, відпочиваючі продовжують купатися в морі, проте слід пам'ятати, що медузи можуть боляче жалити і викликати у деяких алергічну реакцію.

kqAa508lJCj7DcDkoo0g6Xuvu.jpeg

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" змінила графік поїзда Київ-Бердянськ, який їде з української столиці на Азовське море. З 2 липня склад почав курсувати по більш зручному графіку, який допоможе заощадити час в дорозі. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Нічний швидкісний поїзд "Маяк" сполученням Київ-Бердянськ з 2 липня почав відправлятися з Києва о 20:01, що на 42 хвилини пізніше, ніж в попередньому розкладі. Час прибуття поїзда до Бердянська залишається незмінним.

У компанії заявили, що таке прискорення на шляху прямування поїзда дозволить сукупно заощадити всім пасажирам близько 100 тисяч годин, проведених в дорозі, до кінця року.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися