У Дніпровському районі столиці поліцейські викрили нелегальний гральний заклад

За даним фактом відкрите кримінальне провадження

Правоохоронці припинили діяльність підпільного грального закладу, який заборонений в Україні. За даним фактом відкрите кримінальне провадження. 

Повідомляється, що правоохоронці виявили нелегальний гральний заклад на вулиці Андрія Малишка, де надавались послуги у сфері незаконних азартних ігор. 

За словами начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, заклад працював без будь-яких вивісок і для перехожих був зачиненим. Постійних клієнтів попередили про те, що установа працюватиме у закритому режимі та пускатимуть їх всередину за попереднім дзвінком адміністратору закладу чи охоронцю, при цьому назвавши їх імена. 

Під час невідкладного обшуку в приміщенні були виявлені та вилучені понад 30 персональних комп’ютерів зі встановленим програмним забезпеченням, за допомогою якого клієнти закладів отримували доступ до онлайн-ігор та грошові кошти. Усе обладнання правоохоронці направили на проведення експертного дослідження.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання - штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", за пів року зі столичних вулиць евакуювали понад 3 тисячі авто.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися