До Києва заборонили в'їзд транспорту: хто потрапив під обмеження

У столиці тимчасово обмежили в'їзд великогабаритного транспорту через аномальну спеку. Заборона на в'їзд буде діяти з 10:00. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції Києва.

Повідомляється, що з 10 ранку в місті діє заборона на в'їзд великогабаритного транспорту через спеку, в'їзд великого транспорту вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь більше 7 тонн обмежений через перевищення денної температури повітря вище 28 градусів. Обмеження діє на всіх в'їздах до столиці, про зняття обмежень буде повідомлено пізніше, орієнтовний час - 20:00.

Нагадаємо, що в місті Українка Київської області побудують новий міст через Дніпро протяжністю майже 5 кілометрів, який стане частиною нової окружної дороги української столиці. Служба автомобільних доріг у Київській області вже підписала договір на розробку проекту нової переправи.

Відомо, що САД в Київській області уклала угоду з ТОВ "Міжнародний проектний інститут" на розробку проектної документації на будівництво моста через Дніпро в рамках будівництва нової кільцевої дороги навколо Києва. Вартість розробки проекту складе 83 мільйони гривень. Орієнтовна довжина моста складе 4,9 кілометрів.

План передбачає створення Київської обхідної дороги так званим напівкільцем, яка матиме загальну довжину майже 150 кілометрів. Магістраль має буде з'єднати траси Київ-Ковель, Київ-Чоп, Київ-Одеса, Київ-Знам'янка, Бориспіль-Маріуполь, Київ-Харків і Київ-Чернігів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися