Кияни тепер можуть перевірити свої будинки на енергоефективність

Така інформація дає можливість киянам порівняти сплату за централізоване опалення

Для Киян створили корисний сервіс,  на якому відображаються технічні характеристики столичних будинків та інформація про споживання теплової енергії в опалювальні періоди. На сайті "teplo.org.ua" можна подивитися, які результати по платежах мають будинки, де вже впровадили енергозберігаючі програмами, та у яких будинках тільки готується економія тепла та енергії.

Повідомляється, що така інформація дає можливість киянам порівняти сплату за централізоване опалення, що, на думку розробників сервісу, може стати поштовхом до прийняття будинковою громадою рішення взяти участь у програмах з енергозбереження, також в урядовій програмі "Теплі кредити", або у популярній для Киян програмі "70 на 30".

Також на сайті є безліч порад: як економити енергію в квартирі, як взяти кредит на енергомодернізацію, які документи підготувати. За допомогою сайту можна контролювати щомісячні нарахування за тепло у будинку.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві запустили онлайн-карту парків і скверів. На карті можна знайти інформацію про парки, сквери і зелені зони Києва. А також у карті є фільтр за типом зеленої зони: наприклад, можна обрати лише шар з парками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися